Wednesday, August 18, 2021Adakah Anda Ingin Mulakan Bisnes Maruku?

Jika jawapannya YA,anda sekarang berada di platform yang tepat sekali untuk memulakan perniagaan maruku ini,produk ini berbeza dengan produk-produk lain dipasaran yang kerana anda boleh menambah perisa kepada maruku anda seperti perisa pedas,kari,kari india dan seumpamanya..
Anda seorang pengusaha, peniaga dan penjual maruku? Nak hasilkan maruku dengan kuantiti banyak dalam masa yang tak lama?

 

Memperkenalkan Mesin Maruku Automatik


Jenis Maruku Yang Boleh Dihasilkan
Maruku berasal dari India, kini mula mendapat banyak permintaan dari kalangan orang Melayu. Ini kerana resepi Maruku telah disesuaikan dengan selera orang Melayu

Mesin Maruku ini mempunyai 3 jenis mold (plate) iaitu maruku chips, maruku halus dan maruku bintang (star)


Mesin Maruku Automatik Khusus Untuk Peniaga Kecil & Sederhana

Mesin muruku ini telah dicipta dengan reka bentuk dan kemudahan yang unik dan tersendiri. Mesin Cetak Maruku ini dicipta  sesuai digunakan di industri kecil, ia menggunakan teknologi pneumatik untuk menekan adunan doh maruku dan tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak. Mesin ini sesuai digunakan oleh peniaga kecil-kecilan
Kelebihan Mesin Maruku Automatik

Mesin murukku automatik tidak asing lagi dalam kategori pembuatan makanan
tradisional. Pada kebiasaannya, kita dapat melihat mesin muruku automatik ini hanya digunakan di kilang-kilang yang besar sahaja.

Tujuan mesin muruku automatik direka dan digunakan adalah bagi memastikan peniaga-peniaga muruku dapat menghasilkan murukku dengan jumlah yang banyak tanpa menggunakan tenaga manusia yang banyak. Berikut adalah kelebihan Mesin Maruku Automatik ini:SAIZ YANG TIDAK TERLALU BESARKelebihan mesin ini ialah mempunyai saiz yang sederhana. Oleh itu, ia dapat menjimatkan ruang dan boleh diletakkan di mana-mana. Ia juga sesuai digunakan dalam industri kecil dan sederhana dan tidak perlu menggunakan petrol untuk menjalankan mesin


MARUKU DAPAT DIHASILKAN DENGAN KUANTITI BANYAK


Kelebihan mesin ini ialah muruku dapat dikeluarkan daripada acuan dengan kuantiti yang banyak dalam satu-satu masa. Selain itu, ia juga mempunyai saiz yang kecil dan kedudukan acuan juga tepat di atas kuali. Di samping itu, sistem mesin ini selamat daripada kebakaran kerana menggunakan sistem pneumatik. Ia juga tidak perlu menggunakan petrol untuk menjalankan mesin.


SESUAI UNTUK PENIAGA  IKS


Mesin ini juga boleh memasukkan doh yang banyak ke dalam acuan kerana mempunyai saiz acuan yang begitu besar. Selain itu, mesin ini sesuai juga untuk menghasilkan muruku berbentuk bulat. Di samping itu, ia mudah untuk menggerakkan acuan maruku kerana mempunyai pemegang khas. Akhirnya, murukku dapat dikeluarkan dengan cepat daripada acuan.
Tips Bisnes Maruku Supaya Anda Ke Hadapan Berbanding Pesaing

- Semestinya perisa yang terbaik berbanding dipasaran lain
- Pakaging yang kemas khas untuk pelanggan
- Pemberian diskaun 5% dengan pembelian kuantiti tertentu
- Memberi peluang kepada pelanggan untuk menjadi pemborong/bisnes
kecil-kecilan menambah pendapatan sampingan
- Kemudahan pembelian atas talian (online)
* Penawaran kaedah Penghantaran sehingga ke depan pintu rumah pelangganCara Menggunakan Mesin Cetak Maruku Automatik
Modal Yang Rendah


Dengan Modal Serendah RM5300, Anda Boleh Memiliki Mesin Maruku Automatik Ini Serta-Merta. Anda Akan Memperolehi Pakej Berikut:


1 Unit Mesin Maruku
3 Pcs Mold (Maruku Chips, Bintang & Halus)
Kompressor 80L
Jaminan Selama 3 BulanBorang PembelianMengenai Mataf IndustriesMataf Industries merupakan syarikat Bumiputera yang membekalkan Mesin Cetak Maruku Automatik yang beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan Syarikat turut menawarkan Jaminan selama 3 bulan bagi setiap mesin, dan hampir kesemua mesin kami merupakan buatan Malaysia.


MATAF INDUSTRIES
179-G & 180-G, Jalan Lavender Heights 5, Lavender Heights Business Square, 70400 Seremban, Negeri Sembilan
H/P: 019-6669279/ 019-6669219
Tel: 06-6760471


Waktu Operasi


Isnin-Jumaat 9:00 pagi - 6:00 petang
Sabtu: 9:00 pagi - 2:00 petang


Untuk resepi maruku sedap dan terbaik, anda boleh follow page Azie Kitchen, Azlina Ina, Che Nom, Mat Gebu